Vancouver 2010

Algemene informatie

In dit gedeelte hebben wij allerlei informatie verzameld over de Olympische Spelen van Vancouver. Hopelijk nuttig en leuk om te lezen.


Vancouver, de Olympische verhalen

Voor Vancouver heb ik ervoor gekozen om een iets andere schrijfstijl te hanteren. Minder gebaseerd op de persoonlijke ervaringen en meer op onderwerp of nieuws. Natuurlijk zijn er de eigen verhalen van binnenuit bij en deze blijven ook een vast onderdeel van het blog. Maar ook breder door te schrijven over meer randzaken of dingen die mij zijn opgevallen in Vancouver.


Speelschema

Natuurlijk heb je het algemene speelschema al eens gezien en mogelijk al gebruikt om je interesses op te zoeken. Maar wanneer komen de Nederlandse atleten in actie. Hiervoor hebben wij een compleet overzicht samengesteld met daarin alle Nederlandse atleten op datum.


Holland Heineken House

Ook in Vancouver zal er weer een Holland Heineken House worden georganiseerd. Op de speciale pagina kun je alle informatie vinden.


Plattegronden

Ga je zelf naar de Olympische Spelen toe, dan is het makkelijk om te weten waar je naartoe moet om naar de diverse sporten te gaan kijken. Of hoe je het beste/snelste bij het HHH komt.