Olympische Spelen Turijn 2006

Algemene informatie

In dit gedeelte hebben wij allerlei informatie verzameld over de Olympische Spelen van Turijn. Hopelijk nuttig en leuk om te lezen.


Speelschema

Natuurlijk heb je het algemene speelschema al eens gezien en mogelijk al gebruikt om je interesses op te zoeken. Maar wanneer komen de Nederlandse atleten in actie. Hiervoor hebben wij een compleet overzicht samengesteld met daarin alle Nederlandse atleten op datum.


Plattegronden

Ga je zelf naar de Olympische Spelen toe, dan is het makkelijk om te weten waar je naartoe moet om naar de diverse sporten te gaan kijken. Of hoe je het beste/snelste bij het HHH komt.


Turijn, de Olympische verhalen

Gedurende de tijd in Turijn heb ik van alle ervaringen en belevenissen een blog bijgehouden. Ik wilde deze verhalen later nog eens terug kunnen lezen en opnieuw kunnen genieten van alle mooie en bijzondere dingen die ik daar mee heb mogen maken.

Tijdens de Olympische Spelen kreeg ik enorm veel reacties en respons van lezers. Ik schrijf de verhalen van binnenuit de Olympische Spelen en met een eigen kijk op het leven en welzijn. Dat spreekt mensen aan en kreeg dan ook de gekste vragen en verzoeken om over te schrijven. De Olympische condooms is daar een goed voorbeeld van.