Over de makers

Wie zijn wij.....

Deze site wordt door meerdere enthousiaste mensen gemaakt. Graag stellen wij ze aan u voor:

Ron Speksnijder: De eigenaar van deze site

Dick Jansen: Helpt mee aan de verhalen

Ronald Marinus Johannes Speksnijder

Ron is (vernoemd naar beide grootvaders) op 30 september 1967 geboren in Amersfoort. In het dagelijks leven is hij werkzaam als eigenaar van een evenementen bedrijf, Premium Events. Premium Events organiseert zakelijke evenementen zoals meetings, beurzen, incentives en bedrijfsuitjes. Maar ook sportieve evenementen.


Sinds 2004 is hij in aanraking gekomen met de Olympische Spelen in Athene en sindsdien op elke Olympische Spelen aanwezig geweest. Hier heeft hij de passie gevonden in de sport, iets wat hem als atleet niet is gelukt.


Privé is hij sinds 2007 verguld met de liefde van zijn leven: Tessa. In haar heb ik gevonden wat ik nog niet eerder heb mogen krijgen. Liefde in alle omvang van dit mooie woord. Zij is de zonneschijn in zijn leven en de lust van elke dag.
En ook de steun en toeverlaat in tijden dat het even minder gaat. Zij is ook de moeder van Fenna die in 2011 is geboren.

Zoon Bastiaan is geboren is in 1997 uit een eerder huwelijk. Hij kan niet met woorden zeggen hoeveel ik om hen geef en hoe vaak ik aan hen denk. Als we samen zijn, is de wereld een stukje kleiner geworden. Zo op en top een Speksnijders. De ene zo klein en een dondersteen, de andere zo groots en  verstandig. Gelukkig soms ook niet.


 Dick Jansen

Dick en Ron hebben elkaar leren kennen in de aanloop naar de Olympische Spelen van 2006 in Turijn. Daar werkte hij voor het ONS (Olympic New Service) team in de schaats oval. Sinds 2006 zijn zij onafscheidelijk op de Olympische Spelen en delen vele ervaringen  met elkaar. In het normale leven werkt Dick als onafhankelijk programmamaker voor verschillende omroepen (zoals Omroep Friesland, RTL en SBS) en opdrachtgevers. Voor Omroep Friesland maakt hij bijvoorbeeld het programma "Plysjepost", de Friese variant van "Opsporing Verzocht". 

Dick is een fervent fan van toneel en met name de organisatie ervan. Scripts schrijven.


Samen met Ron hebben zij daar veel van de verhalen die u via deze site kunt lezen beleefd. 


Vorige pagina